Witajcie
Rozbudowujemy gildiową skrzynię. W związku z tym następuje zmiana zasad depozytów i wypłat z poszczególnych części. Ma to zapobiec kradzierzy (co już nastąpiło chwała niebu na niewiele wartych itemach)
Podział uwzględni klasy wartości itemów.
Junk
Basic
Fine
Masterwork
Rare
Exotic
Ascended
Legendary
1) Guild Stash - wyjmowanie itemów pod kontrolą Mistrza,
Tu składamy itemy dużej wartości (bronie, zbroje, biżuterię, runy i podobne - Exotic i Rare).
W pojawienie się itemów klasy Legendary i Ascended nie wierzę
Tu wpłacamy składki, darowizny na gildię
Itemy z tej części wyjmować mogą tylko Liderzy na wniosek GRACZA. Jeśli jest tu coś, co chcesz mieć na swojej postaci, nosić i używać, poproś w poście poniżej - będzie Ci dane.
2) Treasure Trove - ogólnie dostępna
Tu składamy jedzenie, napoje i przedmioty artifaktera. Dla każdego do korzystania bez limitu.
Tu chwilowo też składamy wszystkie inne przedmioty średniej wartości (bronie, zbroje, biżuterię - Masterwork i Fine ). W niedługim czasie będą one składane w Deep Cave -3 części banku - ogólnie dostępnej.
GILDIOWA SKRZYNIA GILDII DoA
W wyniku fuzji i wchłonięcia gildii DoA, mamy możliwość skorzystania z przestrzeni magazynowej wybudowanych tam schowków. Otrzymałam następującą propozycję:
1) Możliwość wpłacania idemów dla każdego
2) Wypłacanie itemów dla Sachmet, Olympus, Kxevineth, Molo.
3) Giuld Stash pełniłoby funkcję skarbca itemów przeznaczonego na nagrody w konkursie
4) Treasure Trove i Deep Cave pełniłoby funkcję depozytu bankowego - item tam włożony nadal należy do osoby deponującej item - na forum prowadzona lista własności.
ja bym chciała kilka itemków jeśli można
po pierwsze brawniki: Hot pink dye i turquise dye
po drugie:
rare amulet na 80 lvl "chrysocola mithril amulet of carrion"
rare back na 80 lvl "rabid spineguard"
rare accessory na 75 lvl "flame legion ritual book"
rare ring na 77 lvl "shaman's ring"
i trzy cresty of the rabid
wszystkie itemki z cond. damage na mesmerka który niedługo będzie miał max lvl
w zamian za to wrzuciłam rare bronie na 80 lvl: scepter, focus i staff ze statystykami power, precision, cryt i całe mnóstwo potionków
Ostatnio edytowany przez Aniula (2013-03-06 20:32:33)